TESTIMONIALs

Testimonials

What my happy Students say

Ik krijg al vele jaren geweldige zang coaching van Josh. Dat begon toen ik nog in Voorburg woonde, maar nu ik al 8 jaar in Utrecht woon ga ik nog steeds om de week naar Voorburg voor lessen. Josh werkt volgens een systeem van continue verbetering. Hij weet precies waar we de keer ervoor gestopt zijn, wat goed ging en wat nog beter kan. Vanaf dat punt pakt hij het op en kijkt hoeveel vooruitgang we in de les kunnen boeken. Iedere keer een stukje verder en verder en verder. En met heel veel plezier. Josh is een prettige zang coach. Zangles geven is zijn passie en hij doet dat dan ook gedreven, met overtuiging en volharding. Elk jaar rond de kerst maken we weer een opname. Niet om beroemd mee te worden, maar om de vooruitgang te kunnen horen. En het is ontzettend leuk om het resultaat van al die jaren te kunnen terughoren op een eigen cd. Ik vind hem een kanjer en kan hem iedereen aanbevelen.Dinie
Nederland, Utrecht
Zingen is als het bewerken van een instrument. Dat is veel repeteren en studeren met een coach die ervoor zorgt dat je blijft groeien en je er geen ongezonde gewoontes op nahoudt. Josh helpt hierbij en zorgt ervoor dat het leuk en uitdagend blijft. Het gevaar met zingen is dat het beheersen van de stem, de stem nog niet vrij maakt. Josh heeft mij geholpen dat paradox op te lossen. Ik heb geleerd dat goed zingen meer is dan alleen ratio en technieken, maar dat dit gepaard gaat met een spectrum aan emoties die de stem een persoonlijke boodschap meegeven. Voor mij was het een bevrijding van vooral verkrampte kaken. Josh heeft mij geholpen met de vaardigheden en de kunst op een ontnuchterende wijze. Aangezien ik ook vaak duoles bij Josh heb gehad mocht ik ook vaak getuige zijn hoe hij zijn aanpak afstemt op de persoonlijke aandachtspunten.
Aristides
Nederland, Voorburg
Zingen doe je met je hart en ziel, niet alleen met techniek en dat stuk beseft Josh maar al te goed. Josh zorgt dus naast dat hij je de techniek heel bekwaam bijbrengt dat je gevoel ook goed komt te zitten. Daarnaast vind ik het ook bijzonder hoe hij zoveel kennis en kunde heeft en het op een dus danige wijze weet over te brengen dat het precies bij je past. Op maat voor iedere student. Zelf heb ik erg veel last gehad van faalangst en mijn zelfvertrouwen en dat stuk voelt hij ook feilloos aan en begeleid je erin. Wat bij mij nu heeft geresulteerd dat ik zachtjes aan mijn eerste optredens heb gehad en mijn eerste nummer heb ingezongen op mijn eigen album. Naast zangeres ben ik ook DJ en bezig met mijn eerste album. Nu ben ik dus verslaafd aan les en zingen en ga het liefst 5 keer per week zodat mijn techniek en behaalde resultaten geen kans krijgen weg te zakken en ik zo grote stappen kan maken om vrij te worden en podia te bestieren. Bij Josh ga je altijd gevleugeld de deur uit. Ik gun het iedereen van harte.
Jolanda
Nederland, Amsterdam
Ik ken Josh al wat jaren. Ik heb hem gevonden via marktplaats. Begonnen als onzeker meisje. Josh is een geweldige positieve lieve man en je serieus helpt je dromen uit te laten komen. Durf te dromen en leef ze na. Met Josh ook geweldige opnames gemaakt. Goede positieve begeleiding en hij gaat voor perfectie. Wegens omstandigheden was ik er even tussenuit, maar heb erna weer de lessen bij Josh opgepakt. Josh leert mij een techniek die mij beter heeft laten zingen. Ik ben beter geworden in ritme en timing, en hij neemt de tijd voor je. Hij laat je niet zomaar wat zingen. Hij is echt een aanrader. - Dank je wel Josh voor al je geduld met mij.
Deborah
Nederland, Leidschendam